...

Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: 06-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: 06-70-617-1815, 06-68-472-467
E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklima@orosnet.hu e-mail címen tegyék meg!

Mit kínálnak a Gree klímaberendezések!

Legyen szó a Gree termékcsalád közül akár a Home, Lomo plusz, Comfort X és Amber készülékről, mindegyik rendelkezik:
 • COLD PLASMA ionizátorral: amely hatékonyan tisztítja a levegőt, elpusztítja a baktériumok 90%-át. Semlegesíti a kellemetlen szagokat, a keletkező negatív oxigén ionok javítják a levegő minőségét.

GREE KLÍMABERENDEZÉSEK:
Gree
Amber Grey

2,7 kW
2,9 kW
SEER: 8,5 W/W
SCOP: 4,6 W/W

Bruttó ár:

Gree
Amber Grey

3,5 kW
3,8 kW
SEER: 8,5 W/W
SCOP: 4,4 W/W

Bruttó ár:

Gree
Amber Grey

5,3 kW
5,6 kW
SEER: 7,6 W/W
SCOP: 4,1 W/W

Bruttó ár:

Gree
Amber Grey

7,0 kW
7,2 kW
SEER: 7,0 W/W
SCOP: 4,0 W/W

Bruttó ár:

Gree
Comfort X

2,6 kW
2,8 kW
SEER: 6,8 W/W
SCOP: 4,0 W/W

Bruttó ár:

Gree
Comfort X

3,5 kW
3,7 kW
SEER: 7,0 W/W
SCOP: 4,0 W/W

Bruttó ár:

Gree
Comfort X

5,2 kW
5,3 kW
SEER: 7,0 W/W
SCOP: 4,0 W/W

Bruttó ár:

Gree
Comfort X

7,0 kW
7,2 kW
SEER: 7,0 W/W
SCOP: 4,0 W/W

Bruttó ár:

Gree
Dark X

2,6 kW
2,8 kW
SEER: 6,8 W/W
SCOP: 4,0 W/W

Bruttó ár:

Gree
Dark X

3,5 kW
3,7 kW
SEER: 7,0 W/W
SCOP: 4,0 W/W

Bruttó ár:

Gree
Dark X

5,2 kW
5,3 kW
SEER: 7,0 W/W
SCOP: 4,0 W/W

Bruttó ár:

Gree
Lomo plusz

2,6 kW
2,8 kW
SEER: 6,1 W/W
SCOP: 4,0 W/W

Bruttó ár:

Gree
Lomo plusz

3,2 kW
3,5 kW
SEER: 6,1 W/W
SCOP: 4,0 W/W

Bruttó ár:

Gree
Lomo plusz

4,6 kW
5,2 kW
SEER: 6,1 W/W
SCOP: 4,0 W/W

Bruttó ár:

Gree
Home

2,5 kW
2,8 kW
EER: 3,2 W/W
COP: 3,6 W/W

Bruttó ár:

Gree
Home

3,2 kW
3,4 kW
EER: 3,2 W/W
COP: 3,6 W/W

Bruttó ár:

Gree
Home

4,6 kW
5,2 kW
EER: 3,2 W/W
COP: 3,7 W/W

Bruttó ár:

Gree
U-Crown

2,6 kW
3,0 kW
SEER: 7,5 W/W
SCOP: 4,6 W/W

Bruttó ár:

Gree
U-Crown

3,5 kW
3,6 kW
SEER: 7,0 W/W
SCOP: 4,6 W/W

Bruttó ár:

Gree
U-Crown

5,3 kW
5,3 kW
SEER: 6,1 W/W
SCOP: 4,0 W/W

Bruttó ár:

GREE MOBILKLÍMA ÉS PÁRAMENTESÍTŐ
Gree Moma
mobilklíma

3,5 kW

Bruttó ár:

Gree
párátlanító

40 l/nap

Bruttó ár:

Gree Eagle
légtisztító

42 m2-ig

Bruttó ár:

Gree Hawk
légtisztító

43 m2-től

Bruttó ár:

Gree a minőség világában:

A Fehér Klímavill Kft a Gree kiváló minőségű termékeinek a forgalmazója. A Gree név minden magyar, klímaberendezés iránt érdeklődő ember számára ismert és egyre több otthonban biztosítsa a kellemes komfortérzetet. Alapvető cél, hogy a MINŐSÉG és MEGBÍZHATÓSÁG állandó szem előtt tartása mellett kiváló Gree termékekkel, állandó megújulással, fejlesztésekkel, versenyképes árakkal, képzett szakemberekkel állni partnereink, vevőkörünk rendelkezésére a klíma-, hűtés-, fűtés-, légtechnika piacán.

A GREE klíma piacvezető márka:

A gyár világszerte erősítve a Gree népszerűségét az elmúlt években több, nagy nemzetközi beruházásnak volt a nyertese, beszállítója. Többek között hozzájárult a 2008-as Pekingi Olimpiai Játékok, a 2010-es Dél-afrikai FIFA Világbajnokság, vagy a Szocsi Téli Olimpia 2014 projektek megvalósulásához. 2016-ban újabb Gree mega referenciával gazdagodik a lista, Rio de Janeiróban a 2016-os brazíliai nyári olimpiai játékok épületeinek kényelméről is Gree lakossági és kereskedelmi klíma berendezések gondoskodtak.

A Forbes magazin kimutatása alapján a Gree lett a világ 385. legnagyobb nyilvános cége. A világ első számú klíma márkája, melyet az Euromonitor International Ltd. piackutató cég által minden évben kiadott tanúsítvány is igazol 2015 óta.

Tulajdonságok:

 • G10 inverter: A G10 inverter technológia a Gree gyár egyedi fejlesztése, amely akár 1 hz frekvenciáig képes a kompresszor fordulatszámát csökkenteni, ezzel rendkívüli energiahatékonyságot elérve. Állandó sebességgel üzemel. Miután eléri a komfort tartományt, nem áll le egyből, kilép belőle. 50% energia-megtakarítás, 16hz-es alacsony frekvenciás üzem, alacsony zajszint, precíz hőmérséklet szabályzás.
 • 8°c fűtés: A beltéri hőmérsékletet stabilan 8°c-os hőmérsékleten tartja, megakadályozva ezzel a vizes rendszerek fagyását, téli időszakban a sokáig nem használt ingatlan esetében.
 • -20°c fűtés: A kompresszor előfűtés és a csepptálcán elhelyezett leolvasztó fűtőszál lehetővé teszi a fűtési üzemet akár -20°c-os külső hőmérséklet mellett is.
 • -15°c hűtés: A berendezés -15°c-os kültéri hőmérsékletig megbízhatóan hűt, a kültéri hőmérséklet alapján, változó ventilátor és kompresszor fordulatnak köszönhetően.
 • Hideg levegő befújás elleni védelem: Fűtés üzemben a beltéri egység csak azután indul el, miután a hőcserélő elérte a megfelelő hőmérsékletet, így a beltéri mindig a beállított hőmérsékletnek megfelelő levegőt fúj.
 • I feel: Egy mini hőmérő a távirányítóban, érzékeli a környezetében a levegő hőmérsékletét és továbbítja a beltéri egységnek. Így a berendezés a ventilátor sebességet és a hőmérsékletet a távirányító elhelyezéséhez igazítja, ezzel maximalizálva az elérhető komfortérzetet.
 • Hűtőköri elemek: Nagy hatékonyságú, stabil működésű kompresszor. Nagy hatékonyságú, megnövelt felületű hőcserélő, optimalizált cső kialakítással. Precíz hűtőközeg áramlás szabályzás nagy hatékonyságú elektronikus expanziós szeleppel.
 • Levegő oldali elemek: Megnövelt elszívó és kifújó felület. Továbbfejlesztett járókerék nagyobb légárammal a fokozott hőcserélési hatékonyságért. Továbbfejlesztett axiális ventilátor, megnövelt átmérővel, nagyobb légárammal a fokozott hőcserélési hatékonyságért.
 • Vezérlés: A precíz inverter szabályzást csúcstechnológiás vezérlők teszik lehetővé. 3dc: dc inverter kompresszor, dc inverter kültéri ventilátor, dc inverter beltéri ventilátor.
 • Turbo hűtés: Nyomja meg a távirányítón a „turbo” gombot, és élvezze a nagyobb légáramot, ami lehetővé teszi, hogy a beltéri hőmérséklet hamarabb érje el a beállított hőfokot.
 • Széles üzemi tartomány: -30°c és 54°c között használható, biztos üzem az év bármely napján. Az extrém alacsony hőmérsékleten a fűtést a speciális kétfokozatú kompresszor teszi lehetővé.
 • Széles feszültség tartomány: A berendezés 170 V és 265 V feszültség tartományban képes üzemelni, ami alkalmassá teszi üzemelni instabil elektromos hálózat mellett is.
 • Nagy tűrőképesség: Az inverteres kültéri egységben lévő panel akár 85°c hőmérséklet mellett is üzemel, a tűzálló elektromos dobozon belül.
 • Tűzvédett elektromos panel: Az elektromos panel fém házban van, ami meggátolja tűz kialakulását zárlat esetén.
 • Három alvási görbe:
  • 1. Mód: a hőmérséklet automatikusan emelkedik (hűtés üzemben) vagy csökken (fűtés üzemben).
  • 2. Mód: a hőmérséklet alvás közben emelkedik (hűtés üzemben) vagy csökken (fűtés üzemben), ébredés előtt visszaáll a beállított hőfokra, így elérve a legjobb alvást.
  • 3. Mód: diy – beállíthatja a saját igényeinek legmegfelelőbb alvási görbét.
 • Alacsony zajszint: A legalacsonyabb üzemelési zajszint 21 db (a), mely egy csendes váróterem zajszintjénél is alacsonyabb.
 • Fotokatalikus szűrő: A szűrő képes teljesen oxidálni és lebontani a szerves szennyeződéseket. Ez hatékonyan ki tudja küszöbölni 99,9% -ban a baktériumok vírusok kialakulását és megszünteti a kellemetlen szagokat.
 • Aktív szén szűrő: Az aktív szén képes hatékonyan elnyelni a füstöt, a háziállatok szagát és egyéb kellemetlen szagokat.
 • Katechin szűrő: A katechin egy olyan természetes antibakteriális anyag, amely zöldtea levélből nyerhető. Hatékonyan elpusztítja a rákkeltő anyagok 95%-át , mint például a staphylococcust, streptococcust, salmonellát, stb.
 • Ezüst ion szűrő: Az ezüst ion képes elpusztítani 99%-ban a baktériumokat, meggátolja a penész kialakulását, és megszünteti a kellemetlen szagok okait.
 • Széles légterelés: A légterelő függőlegesen és vízszintesen is állítható, így maximalizálható a szoba komfortja.
 • Cold plasma: Hatékonyan tisztítja a levegőt, elpusztítja a baktériumok 90%-át. Semlegesíti a kellemetlen szagokat. A keletkező negatív oxigén ionok javítják a levegő minőségét.
 • Inteligens leolvasztás: A fűtési teljesítmény maximalizálása, a leolvasztási ciklusok optimalizálásával. A hagyományos leolvasztás az eltelt idő alapján indul. Pl. 50 perc elteltével 10 percig. A Gree I-Defrosting rendszer csak akkor kezdi el a ciklust, amikor arra tényleg szükség van, és csak addig, amíg megtörténik a tényleges leolvasztás.
 • 7 ventilátor fokozat: Széles skálán állítható levegő befújás.
 • 0,5w készenlét: Az innovatív elektromos kialakítás lehetővé teszi, hogy a berendezés készenlétben mindössze 0,5w áramot fogyasszon.
 • Két oldali telepíthető: A beltéri egység csatlakoztatása mindkét irányból kényelmesen kivitelezhető.
 • Automatikus újraindulás: A berendezés áramkimaradás után a korábbi üzemmódban indul újra.
 • Automatikus tisztítás: A beltéri egység a hűtés üzemben a ventilátort tovább járatja, amíg a beltéri egység lamellái megszáradnak, így tisztán tartja a hőcserélőt és megakadályozza a baktériumok szaporodását.
 • Kompakt kialakítás: A formás beltéri egység kellemesen passzol bármely szoba dekorációjába.
 • Beépített csepptálca: A beltéri alapja és csepptálcája egyben van, így minimalizálva a vízszivárgás esélyét és a zajszintet.
 • Továbbfejlesztett csepptálca kialakítás: A csepptálca kialakításának köszönhetően a keletkező cseppvíz könnyen a kifolyó nyíláshoz jut, és nehezebben fagy meg a csepptálcán.
 • Könnyen mozgatható: A kültéri egységen található fogantyúk megkönnyítik a szállítást és az elhelyezést.
 • Öndiagnózis: A berendezés probléma esetén hibakódot ad, mely megkönnyíti a karbantartást.
 • Csepptálca fűtés: A klíma működése közben a kültéri egységben kondenzvíz keletkezik. Ez a kondenzvíz hideg időben, ráfagy a kültéri egység hőcserélőjére, amit a készülék meghatározott időnként leolvaszt. Ez a leolvadó kondenzvíz távozna a kültéri egységből, annak csepptálcáján keresztül. Nagyon hideg időben, azonban ez a leolvadó víz visszafagy a kültéri egységbe. A klímáknál hőcserélő szétfagyást és ventilátor törést okozhat.

ALKALMAZOTT PIKTOGRAMOK:
Aranyozott kondenzátor lamellák
Belső barázdált rézcső
Beépített kondenzvíz szivattyú megkönnyíti a kondenzvíz elvezetést
Tisztítható szűrők: A szűrők könnyen kivehetők és tisztíthatók
Minőségi motorokkal biztosabb és csendesebb működés
Kiegészítő elektromos fűtés szükség esetén megnöveli a leadható teljesítményt
Master – Slave távirányítókkal egy beltéri egység két távirányítóval is vezérelhető, több helyről
A légkondicionáló célja a magas energiahatékonyság és energiatakarékosság megvalósítása
Intelligens leolvasztás javítja a fűtés hatásfokát és energiát takarít meg
Energiatakarékos üzemmód bekapcsolásakor a hőmérséklet szűkebb tartományban adható meg
Vízszintes légtereléshez a légterelő lamellák vízszintesen szabályozhatók, hogy a légáram és a hideg vagy meleg levegő befújás a lehető legjobb eloszlásban történjen
Függőleges légterelésnél a légterelő lamellák függőlegesen szabályozhatóak, hogy a légáram és a hideg vagy meleg levegő befújás a lehető legjobb eloszlásban történjen
Hideg levegő befújás védelem fűtés üzemben. A beltéri ventilátor csak akkor indul el, ha a befújt levegő hőmérséklete már kellemesen meleg
„Turbo” hűtéshez nyomja meg a távirányítón a „Turbo” gombot, és élvezze a nagyobb légáramot, ami lehetővé teszi, hogy a beltéri hőmérséklet hamarabb érje el a beállított hőfokot
Frisslevegő befújás: A légkondicionáló tud szabályozni egy frisslevegő zsalut, (nem része a berendezésnek)
Kellemes éjszakai módnál a hőmérséklet alvás közben emelkedik vagy csökken ébredés előtt visszaáll a beállított hőfokra így elősegíti a jobb alvást
Csendes üzemmódnál a berendezés a legalacsonyabb ultra-alacsony ventilátor fokozatra kapcsol, így garantálva az elérhető legalacsonyabb zajszintet
Memória funkcióval a berendezés áramkimaradás után a korábban beállított üzemmódban üzemel tovább
Kompakt kialakításnak köszönhetően egyszerűbb a szállítás és a telepítés
Könnyű karbantartás: A berendezés kialakítása lehetővé teszi a könnyű karbantartást, és az alkatrészek gyors cseréjét
Automata tisztítás: A Gmv5 oldalfali beltéri egységek ventilátora a leállítás után még néhány percig működnek a hőcserélő szárítása érdekében
Öndiagnózis: A berendezés probléma esetén hibakódot ad, mely megkönnyíti a karbantartást
Széles feszültség tartomány: A berendezés 170V és 265V feszültség tartományban képes üzemelni, ami alkalmassá teszi a működésre instabil elektromos hálózat mellett is
Fűtési tartomány határozza meg, hogy hány °C-ig képes a szerkezet az előírtaknak megfelelően működni
Moduláris működéssel több egység tud együtt üzemelni, így a teljesítmény szabályzás pontosabb, és magasabb az üzembiztonság
Átfogó védelem: A berendezés számos védelmi funkcióval rendelkezik, a nagyobb megbízhatóság érdekében
Nagy ESP: A magas statikus nyomás lehetővé teszi a levegő messzebbre szállítását
Széles üzemi tartomány miatt a berendezés szélsőséges külső hőmérsékletek mellett is megbízhatóan üzemel
Több ventilátor fokozat miatt széles skálán állítható levegő befújás
24 órás időzítővel a berendezés ki és bekapcsolási ideje időzíthető az adott napon
Heti időzítővel a berendezés ki és bekapcsolási ideje időzíthető a hét minden napjára
°C/°F váltás Kikapcsolt állapotban a „MODE” és „-„ megnyomásával lehet váltani a mértékegységek között
A távirányító kijelzi az aktuális időt
Billentyűzet zár: A távirányító billentyűi egy gombkombinációval lezárhatóak vagy feloldhatóak
Kártyás kapcsoló: A berendezés tiltása vagy engedélyezése lehetséges, lehetővé teszi ablaknyitás érzékelők vagy kártyás kapcsolók használatát (pl. hotelekben)
Központi vezérlés: Távoli beavatkozást tesz lehetővé bármely csatlakoztatott légkondicionáló működésében, egy központi vezérlő egység
Távoli beavatkozás lehetséges bármely csatlakoztatott légkondicionáló működésében, számítógépes felületről
Shield funkcióval bizonyos üzemmódok és funkciók letilthatóak
Csepptálca fűtés: A klíma működés közben a kültéri egységben kondenzvíz keletkezik.A kondenzvíz hideg időben ráfagyhat a kültéri egység hőcserélőjére, ezért a hőcserélő időnkét leolvaszt. Ez a kondezvíz távozik a csepptálcán keresztül. Hideg időben a kondenzvíz megfagyhat, és károsítaná a ventillátort, ezt akadályozza meg a csepptálca fűtés.

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt mindenképpen szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, az anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

Az egyszeri helyszíni felmérés ingyenes!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

Keresse a cégvezetőnket, értékesítőnket:
Cégvezető: Fehér Zoltán tel:06-30-206-8711
Helyszíni felmérés, árajánlat tel:06-70-617-1815, 06-68-472-467

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Kérjen ingyenes árajánlatot:

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.

Egyéb forgalmazott márkák