Hívjon bennünket!

Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával! 

Cégvezető: Fehér Zoltán  tel: 06-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat  tel: 06-70-617-1815, 06-68-472-467

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklima@orosnet.hu

e-mail címen tegyék meg!

Gree a minőség világában:

A Fehér Klímavill Kft a Gree  kiváló minőségű termékeinek a forgalmazója. A Gree név minden magyar, klímaberendezés iránt érdeklődő ember számára ismert és egyre több otthonban biztosítsa a kellemes komfortérzetet.

Alapvető cél, hogy a MINŐSÉG és MEGBÍZHATÓSÁG állandó szem előtt tartása mellett kiváló Gree termékekkel, állandó megújulással, fejlesztésekkel, versenyképes árakkal, képzett szakemberekkel állni partnereink, vevőkörünk rendelkezésére a klíma-, hűtés-, fűtés-, légtechnika piacán

 A GREE klíma piacvezető márka:

A gyár világszerte erősítve a Gree népszerűségét az elmúlt években több, nagy nemzetközi beruházásnak volt a nyertese, beszállítója. Többek között hozzájárult a 2008-as Pekingi Olimpiai Játékok, a 2010-es Dél-afrikai FIFA Világbajnokság, vagy a Szocsi Téli Olimpia 2014 projektek megvalósulásához. 2016-ban újabb Gree mega referenciával gazdagodik a lista, Rio de Janeiróban a 2016-os brazíliai nyári olimpiai játékok épületeinek kényelméről is Gree lakossági és kereskedelmi klíma berendezések gondoskodtak.

 A Forbes magazin kimutatása alapján a Gree lett a világ 385. legnagyobb nyilvános cége. A világ első számú klíma márkája, melyet az Euromonitor International Ltd. piackutató cég által minden évben kiadott tanúsítvány is igazol 2015 óta.

ALKALMAZOTT PIKTOGRAMOK JELENTÉSE

Kérjen ingyenes árajánlatot:

E-mail:feherklima.ertekesites@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u. 5.

Keresse a cégvezetőnket, értékesítőnket:

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: 06-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: 06-70-617-1815, 06-68-472-467

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Tulajdonságok:

G10 inverter: A g10 inverter technológia a Gree gyár egyedi fejlesztése, amely akár 1 hz frekvenciáig képes a kompresszor fordulatszámát csökkenteni, ezzel rendkívüli energiahatékonyságot elérve. Állandó sebességgel üzemel. Miután eléri a komfort tartományt, nem áll le egyből, kilép belőle. 50% energia-megtakarítás, 16hz-es alacsony frekvenciás üzem, alacsony zajszint, precíz hőmérséklet szabályzás

8°c fűtés: A beltéri hőmérsékletet stabilan 8°c-os hőmérsékleten tartja, megakadályozva ezzel a vizes rendszerek fagyását, téli időszakban a sokáig

Nem használt ingatlan esetében.

-20°c fűtés: A kompresszor előfűtés és a csepptálcán elhelyezett leolvasztó fűtőszál lehetővé teszi a fűtési üzemet akár -20°c-os külső hőmérséklet mellett is.

-15°c hűtés: A berendezés -15°c-os kültéri hőmérsékletig megbízhatóan hűt, a kültéri hőmérséklet alapján, változó ventilátor és kompresszor fordulatnak köszönhetően.

Hideg levegő befújás elleni védelem: Fűtés üzemben a beltéri egység csak azután indul el, miután a hőcserélő elérte a megfelelő hőmérsékletet, így a beltéri mindig a beállított hőmérsékletnek megfelelő levegőt fúj.

I feel: Egy mini hőmérő a távirányítóban, érzékeli a környezetében a levegő hőmérsékletét és továbbítja a beltéri egységnek. Így a berendezés a ventilátor sebességet és a hőmérsékletet a távirányító elhelyezéséhez igazítja, ezzel maximalizálva az elérhető komfortérzetet.

Hűtőköri elemek: Nagy hatékonyságú, stabil működésű kompresszor. Nagy hatékonyságú, megnövelt felületű hőcserélő, optimalizált cső kialakítással. Precíz hűtőközeg áramlás szabályzás nagy hatékonyságú elektronikus expanziós szeleppel.

Levegő oldali elemek: Megnövelt elszívó és kifújó felület. Továbbfejlesztett járókerék nagyobb légárammal a fokozott hőcserélési hatékonyságért. Továbbfejlesztett axiális ventilátor, megnövelt átmérővel, nagyobb légárammal a fokozott hőcserélési hatékonyságért.

Vezérlés: A precíz inverter szabályzást csúcstechnológiás vezérlők teszik lehetővé. 3dc: dc inverter kompresszor, dc inverter kültéri ventilátor, dc inverter beltéri ventilátor

Turbo hűtés: Nyomja meg a távirányítón a „turbo” gombot, és élvezze a nagyobb légáramot, ami lehetővé teszi, hogy a beltéri hőmérséklet hamarabb érje el a beállított hőfokot.

Széles üzemi tartomány: -30°c és 54°c között használható, biztos üzem az év bármely napján. Az extrém alacsony hőmérsékleten a fűtést a speciális kétfokozatú kompresszor teszi lehetővé.

Széles feszültség tartomány: A berendezés 170 V és 265 V feszültség tartományban képes üzemelni, ami alkalmassá teszi üzemelni instabil elektromos hálózat mellett is.

Nagy tűrőképesség: Az inverteres kültéri egységben lévő panel akár 85°c hőmérséklet mellett is üzemel, a tűzálló elektromos dobozon belül.

Tűzvédett elektromos panel: Az elektromos panel fém házban van, ami meggátolja tűz kialakulását zárlat esetén.

3 alvási görbe:

1. Mód: a hőmérséklet automatikusan emelkedik (hűtés üzemben) vagy csökken (fűtés üzemben).

2. Mód: a hőmérséklet alvás közben emelkedik (hűtés üzemben) vagy csökken (fűtés üzemben), ébredés előtt visszaáll a beállított hőfokra, így elérve a legjobb alvást.

3. Mód: diy – beállíthatja a saját igényeinek legmegfelelőbb alvási görbét.

Alacsony zajszint: A legalacsonyabb üzemelési zajszint 21 db (a), mely egy csendes váróterem zajszintjénél is alacsonyabb.

Fotokatalikus szűrő: A szűrő képes teljesen oxidálni és lebontani a szerves szennyeződéseket. Ez hatékonyan ki tudja küszöbölni 99,9% -ban a baktériumok vírusok kialakulását és megszünteti a kellemetlen szagokat.

Aktív szén szűrő: Az aktív szén képes hatékonyan elnyelni a füstöt, a háziállatok szagát és egyéb kellemetlen szagokat.

Katechin szűrő: A katechin egy olyan természetes antibakteriális anyag, amely zöldtea levélből nyerhető. Hatékonyanelpusztítja a rákkeltő anyagok 95%-át , mint például a staphylococcust, streptococcust, salmonellát, stb.

Ezüst ion szűrő: Az ezüst ion képes elpusztítani 99%-ban a baktériumokat, meggátolja a penész kialakulását, és megszünteti a kellemetlen szagok okait.

Széles légterelés: A légterelő függőlegesen és vízszintesen is állítható, így maximalizálható a szoba komfortja.

Cold plasma: Hatékonyan tisztítja a levegőt, elpusztítja a baktériumok 90%-át. Semlegesíti a kellemetlen szagokat. A keletkező negatív oxigén ionok javítják a levegő minőségét.

Inteligens leolvasztás: A fűtési teljesítmény maximalizálása, a leolvasztási ciklusok optimalizálásával. A hagyományos leolvasztás az eltelt idő alapján indul. Pl. 50 perc elteltével 10 percig. A Gree I-Defrosting rendszer csak akkor kezdi el a ciklust, amikor arra tényleg szükség van, és csak addig, amíg megtörténik a tényleges leolvasztás.

7 ventilátor fokozat: Széles skálán állítható levegő befújás

0,5w készenlét: Az innovatív elektromos kialakítás lehetővé teszi, hogy a berendezés készenlétben mindössze 0,5w áramot fogyasszon.

Két oldali telepíthető: A beltéri egység csatlakoztatása mindkét irányból kényelmesen kivitelezhető.

Automatikus újraindulás: A berendezés áramkimaradás után a korábbi üzemmódban indul újra.

Automatikus tisztítás: A beltéri egység a hűtés üzemben a ventilátort tovább járatja, amíg a beltéri egység lamellái megszáradnak, így tisztán tartja a hőcserélőt és megakadályozza a baktériumok szaporodását.

Kompakt kialakítás: A formás beltéri egység kellemesen passzol bármely szoba dekorációjába.

Beépített csepptálca: A beltéri alapja és csepptálcája egyben van, így minimalizálva a vízszivárgás esélyét és a zajszintet.

Továbbfejlesztett csepptálca kialakítás: A csepptálca kialakításának köszönhetően a keletkező cseppvíz könnyen a kifolyó nyíláshoz jut, és nehezebben fagy meg a csepptálcán.

Könnyen mozgatható: A kültéri egységen található fogantyúk megkönnyítik a szállítást és az elhelyezést.

Öndiagnózis: A berendezés probléma esetén hibakódot ad, mely megkönnyíti a karbantartást.


Forgalmazott márkák (részletes adtokkal)

választható márkák (adatok nélkül)