...

Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: 06-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: 06-70-617-1815, 06-68-472-467
E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklima@orosnet.hu e-mail címen tegyék meg!

Mivel szolgálják a Cascade berendezések Önt és Ügyfeleit?

A Cascade Black Art modellekben:
 1. A „titán-arany” bevonat a beltéri hőcserélőn a működési paraméterek drasztikus javulásán túl a működése folytán az egészségre is kimondottan jó hatást gyakorol.
 2. Öntisztítás: Az automatikus tisztítási funkció kiszárítja a nedves hőcserélő felületet, megakadályozva ezzel a penész megtelepedését.
 3. A beépített 5 in 1 szűrő 5-szörös légtisztítást nyújt:
  • Fotokatalitikus szűrő: oxidálja, és elpusztítja az élő organizmusokat (pl.: baktériumok, vírusok), és sok más szennyeződéseket.
  • Ezüst ionszűrő: az ezüst már régóta ismert a jótékony egészségügyi hatásairól, és használatos a mikroorganizmusok (pl. vírusok) elpusztításában.
  • Az aktív szénszűrő már egy hatékonyan bevált regenerálható megoldás a levegő minőségének javítására.
  • A Katechin szűrő már több év alatt bizonyított, hogy hatékony ellensége a baktériumoknak, és a kellemetlen szagot okozó elemeknek.
  • A C-vitamin „szűrő”az egészséget támogató anyagot juttat a levegőbe.

A Cascade Vision és Bora modellek alapfelszereltsége a Cold Plasma ionizátor!
 • A hideg plazma sokáig érthetetlen fogalom volt, de mára már kiforrott technológia lett.
 • Ezen belül is a környezetbe jutó nagy mennyiségű negatív polaritású ion a legfontosabb a számunkra!
 • Ezek megkötik és semlegesítik a pozitív polaritású szennyeződéseket, és megölik az ilyen polaritással rendelkező mikroorganizmusokat. Semlegesítik a kellemetlen szagokat, a keletkező negatív ionok javítják a levegő minőségét.

CASCADE TERMÉKEK:
Cascade
Black Art

2,6 kW
2,7 kW
SEER: 6,6 W/W
SCOP: 4,0 W/W

Bruttó ár:

Cascade
Black Art

3,5 kW
3,6 kW
SEER: 6,2 W/W
SCOP: 4,0 W/W

Bruttó ár:

Cascade
Bora

2,5 kW
2,8 kW
SEER: 6,1 W/W
SCOP: 4,0 W/W

Bruttó ár:

Cascade
Bora

3,2 kW
3,4 kW
SEER: 6,1 W/W
SCOP: 4,0 W/W

Bruttó ár:

Cascade
Bora

4,6 kW
5,2 kW
SEER: 6,1 W/W
SCOP: 4,0 W/W

Bruttó ár:

Cascade
Bora

6,2 kW
6,5 kW
SEER: 6,1 W/W
SCOP: 4,0 W/W

Bruttó ár:

Cascade
Vision

2,6 kW
2,8 kW
SEER: 6,1 W/W
SCOP: 4,0 W/W

Bruttó ár:

Cascade
Vision

3,5 kW
3,6 kW
SEER: 6,1 W/W
SCOP: 4,0 W/W

Bruttó ár:

Cascade
Vision

5,1 kW
5,3 kW
SEER: 6,1 W/W
SCOP: 4,0 W/W

Bruttó ár:

Cascade
Vision

6,4 kW
6,4 kW
SEER: 6,1 W/W
SCOP: 4,0 W/W

Bruttó ár:

A Cascade légkondicionáló berendezések mindazokat az előnyöket nyújtják Önnek, amiket a legrangosabb klímamárkák kínálnak. A legújabb technológia, wifi vezérlés, kiváló minőségű, tartós alkatrészek, elvárásokon túlmutató energiatakarékosság, alacsony zajszint, egészséges, biztonságos levegőminőség.


A kiváló ár-érték arányú berendezéseket azoknak ajánljuk, akik ragaszkodnak a magas minőséghez, ám nem kívánják megfizetni a világmárkák által kért felárat. A legtöbb berendezésük környezetbarát R32 hűtőközeget tartalmaz és a világ vezető klímagyártói által is használt energiatakarékos kompresszorokkal készülnek. A szakértők és szerelők, ill. felhasználók visszajelzéseiből kitűnik, hogy mind a klímák minősége, mind pedig a szerelhetősége kiemelkedő színvonalú.


A Cascade klímák kiváló minősége és tartóssága lehetővé teszi egyes modellek esetében a garanciális időszak meghosszabbítását. Ezáltal az eredeti 2 éves időtartamot újabb 3 évvel lehet növelni.


Kínálatukban az oldalfali split típusú berendezések mellett megtalálhatóak a szabadon összeállítható multi (Free Match) készülékek, melyek képesek egyetlen kültéri egység igénybevételével, akár 4 vagy több helyiség együttes klimatizálására is. Inverteres multi rendszer alkalmazása esetén kisebb helyigénnyel, többféle dizájnú (oldalfali és kazettás), külön-külön szabályozható beltéri egységekkel számolhatnak.


Készülékek esetében alkalmazott inverter technológia segítségével jelentős energia-megtakarítás érhető el úgy, hogy az elektromos fogyasztás mindig alkalmazkodik a szükséges hűtő- vagy fűtőteljesítményhez. Az inverter technológia hozzájárul a komfortérzet növeléséhez, mely megmutatkozik a készülékek csendességében, valamint a kívánt hőmérséklet ingadozás nélküli szinten tartásában. A Cascade légkondicionáló készülékeket a Gree Electric Appliances Inc. a világ legnagyobb légkondicionáló gyártó vállalata állítja elő.

Tulajdonságok:

 • Környezetbarát: R32 gáz nem károsítja az ózon réteget, és az üvegházhatást okozó hatása is harmada a korábban használt gázokénak. Emellett, mivel egykomponensű gáz, könnyen újrahasznosítható.

 • Cold Plasma ionizátor: Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.

 • 8°C Temperálás: Nyaralók, hosszabb ideig üresen álló helyiségek téli fagyvédelmére használható ez a funkció. Egyenletes, 8 C-os hőmérsékletet tart akkor is, amikor nem vagyunk ott.

 • A++ és A+ energiaosztály: Cascade légkondicionáló berendezések a világelsők közé tartoznak energiahatékonyságban. Ezzel is csökkentve a környezetünkre gyakorolt szén-dioxid terhelést.

 • „I feel” kényelmi funkció: A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.

 • Iker forgódugattyús kompresszor: A kompresszor két – egymáshoz képest 180˚-ban elhelyezett – dugattyúja nagy hatásfokkal biztosítja a szükséges mértékű hűtőközeg áramlást. Ez a kialakítás garantálja a rezgésmentes, halk üzemelést, miközben a stabilitás is jelentősen javul és a kompresszor élettartama is jóval meghosszabbodik.

 • G10 technológiájú DC inverter vezérlés: A legújabb GREE G10 inverter technológia folytán a kompresszor akár ultra alacsony fordulatszámmal is képes üzemelni, ami további energia megtakarítást eredményezhet.

 • Elegáns keskeny beltéri egység, LED kijelzővel: Téli időszakban fagyvédelmi temperálásra is alkalmas a berendezés azáltal, hogy ebben az üzemmódban 8 ˚C-os hőmérsékletet tud biztosítani jelentős energiamegtakarítás mellett.

 • 3 fokozatú ventilátor: A választható sebességfokozatok biztosítják, hogy mindig a kívánalmaknak megfelelően történjen a levegő áramoltatása.

 • Párátlanítás: A párátlanítás segítségével a szobahőmérséklet változtatása nélkül csökkenthető a helyiség páratartalma.

 • Infra távirányító és LED kijelző

 • Intelligens leolvasztás: A hagyományos leolvasztó rendszerekkel szemben, amik előre beállított időközönként leolvasztottak (akár óránként is), az intelligens rendszer csak akkor futtatja ezt, ha szükséges, ezzel is energiát takarít meg.

 • Soft start (lágyindítás) funkció: Ezen funkció segítségével a feszültség, valamint az indító áram mértéke is mérséklődik, ezáltal megóvja a készüléket a káros hatásoktól

 • Turbó funkció: A beltéri egység ventilátorát extra gyors fordulatszámra állítva lényegesen gyorsabban érhető el a kívánt hőmérséklet.

 • Automatikus újraindítás áramkimaradás után: A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.

 • Automatikus lamella mozgatás függőlegesen: Biztosítja a helyiség hőmérsékletének állandóságát a levegő egyenletes elosztásával.

 • Gombkombináció használatával lezárhatjuk, illetve feloldhatjuk a billentyűzetet be- és kikapcsolt állapotban egyaránt.

 • Csepptálca fűtés: A klíma működése közben a kültéri egységben kondenzvíz keletkezik. Ez a kondenzvíz hideg időben, ráfagy a kültéri egység hőcserélőjére, amit a készülék meghatározott időnként leolvaszt. Ez a leolvadó kondenzvíz távozna a kültéri egységből, annak csepptálcáján keresztül. Nagyon hideg időben, azonban ez a leolvadó víz visszafagy a kültéri egységbe. A klímáknál hőcserélő szétfagyást és ventilátor törést okozhat.

ALKALMAZOTT PIKTOGRAMOK
Cold plazma funkció hatékony szűrő a vírusok és baktériumok ellen.
WI-FI funkcióval a berendezés alkalmas vezetéknélküli kapcsolat létrehozásával távolról történő vezérlésre,
Fűtés -30°C hőmérsékletig funkcióval a készülék -30°C-os külső környezeti hőmérsékletig is képes még fűtésre
8 fokos temperáló fűtésnem az állandóan nem használt ingatlanokban tartja 8 fokon az épület hőmérsékletét.
Inteligens előmelegítés fűtési üzemben bekapcsolásakor, mielőtt elkezdené befújni a levegőt, előmelegíti azt, így a fűtés elindulásakor nem fúj hideg levegőt.
Vízszintes légterelés funkciónál a légterelő lamellák vízszintesen szabályozhatók, hogy a légáram és a hideg vagy meleg levegő befújás a lehető legjobb legyenen.
Függőleges légterelésnél a légterelő lamellák függőlegesen szabályozhatóak, hogy a légáram és a hideg vagy meleg levegő befújás a lehető legjobban szabályozható legyen.
Intelligens leolvasztás javítja a fűtés hatásfokát és energiát takarít meg.
Kellemes éjszakai módnál a hőmérséklet alvás közben emelkedik vagy csökken ébredés előtt visszaáll a beállított hőfokra.
Csendes üzemmódban a berendezés a legalacsonyabb ultra-alacsony ventilátor fokozatra kapcsol, így garantálva az elérhető legalacsonyabb zajszintet.
Nyomja meg a távirányítón a „Turbo” gombot, és élvezze a nagyobb légáramot, ami lehetővé teszi, hogy a beltéri hőmérséklet hamarabb érje el a beállított hőfokot.
24 órás időzítővel a berendezés ki és bekapcsolási ideje időzíthető az adott napon.
Öndiagnózis: A berendezés probléma esetén hibakódot ad, mely megkönnyíti a karbantartást.
Billentyűzet zárral a távirányító billentyűi egy gombkombinációval lezárhatóak vagy feloldhatóak.
Memória funkció: A berendezés áramkimaradás után a korábban beállított üzemmódban üzemel tovább.
Több ventilátor fokozatnál széles skálán állítható levegő befújás.
LED kijelzőn a beltéri egység közepén olvashatja le az aktuális vagy éppen a beállított hőmérsékletet.
I FEEL funkcióval a szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével.
Csepptálca fűtés: A klíma működés közben a kültéri egységben kondenzvíz keletkezik.A kondenzvíz hideg időben ráfagyhat a kültéri egység hőcserélőjére, ezért a hőcserélő időnkét leolvaszt. Ez a kondezvíz távozik a csepptálcán keresztül. Hideg időben a kondenzvíz megfagyhat, és károsítaná a ventillátort, ezt akadályozza meg a csepptálca fűtés.

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt mindenképpen szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, az anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

Az egyszeri helyszíni felmérés ingyenes!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

Keresse a cégvezetőnket, értékesítőnket:
Cégvezető: Fehér Zoltán tel:06-30-206-8711
Helyszíni felmérés, árajánlat tel:06-70-617-1815, 06-68-472-467

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Kérjen ingyenes árajánlatot:

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.

Egyéb forgalmazott márkák