...

Hívjon bennünket!
Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával!

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: 06-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: 06-70-617-1815, 06-68-472-467
E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com
Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklima@orosnet.hu e-mail címen tegyék meg!

Miért érdemes a Syen klímát választania?

Syen Bora Plusz klíma szűrőrendszere:
Többszörös szűrőrendszer: A különböző szűrők képesek teljesen oxidálni és lebontani a szerves szennyeződéseket, elnyelik a füstöt és meggátolják a kellemetlen szagokat.

Syen Muse klíma szűrőrendszere rendelkezik: COLD PLASMA ionizátorral, ami olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket, majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat. Kiszűri a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.

SYEN TERMÉKEK:
Syen
Bora Plusz

2,5 kW
2,8 kW
SEER: 6,1 W/W
SCOP: 4,0 W/W

Bruttó ár:

Syen
Bora Plusz

3,2 kW
3,4 kW
SEER: 6,1 W/W
SCOP: 4,0 W/W

Bruttó ár:

Syen
Bora Plusz

4,6 kW
5,2 kW
SEER: 6,1 W/W
SCOP: 4,0 W/W

Bruttó ár:

Syen
Bora Plusz

6,15 kW
6,45 kW
SEER: 6,1 W/W
SCOP: 4,0 W/W

Bruttó ár:

Syen
Muse

2,7 kW
3,0 kW
SEER: 6,8 W/W
SCOP: 4,1 W/W

Bruttó ár:

Syen
Muse

3,5 kW
3,7 kW
SEER: 7,0 W/W
SCOP: 4,0 W/W

Bruttó ár:

Syen
Muse

5,2 kW
5,3 kW
SEER: 7,0 W/W
SCOP: 4,0 W/W

Bruttó ár:

Syen
Muse

7,0 kW
7,4 kW
SEER: 6,5 W/W
SCOP: 4,0 W/W

Bruttó ár:

SYEN MOBILKLÍMA ÉS PÁRAMENTESÍTŐ
Syen
mobilklíma

3,5 kW
2,6 kW

Bruttó ár:

Syen
páramentesítő

16 l/nap
20-36 m2

Bruttó ár:

A Syen készülékek magyarországi forgalmazója (GREE) több mint 15 év sikeres múlttal rendelkezik, és vezető szerepet tölt be a hazai klíma piacon. A legfontosabb számukra fogyasztók teljes körű kiszolgálása és maximális elégedettsége. Szakértelme az otthoni hűtési és fűtési megoldásokban megkérdőjelezhetetlen. Épp ezért biztos műszaki háttérrel is a rendelkezésére áll, és az alkatrész utánpótlás folyamatos és megbízható.

A legújabb trendeknek megfelelő beépített funkciókat, hatékony szűrőket és innovatív alkalmazási lehetőségeket kap megfizethető árak mellett.

A számos műszaki előnye mellett a Syen Bora Plus még arra is lehetőséget nyújt, hogy otthonába esztétikailag is tökéletes klímaberendezés kerüljön. A Syen Bora Plus klíma megvásárlásával a legújabb trendeknek megfelelő beépített funkciókat, hatékony szűrőket és innovatív alkalmazási lehetőségeket kap megfizethető árak mellett.

ALKALMAZOTT PIKTOGRAMOK:
Intelligens leolvasztás: Amennyiben a hőmérséklet -5 °C alá csökken, fűtés üzemmódban a kondenzátor lefagyhat. Az automatikus leolvasztás meghatározott időnként működésbe lép, így növeli a fűtés hatásfokát. Az intelligens leolvasztás funkció tökéletes leilvasztást eredményez, amennyiben a környezeti hőmérséklet a cső hőmersékletével azonossá válik. Így védi az elektromos egységet és jobb hatásfokú fűtést eredményez.
Többszörös szűrőrendszer: A különböző szűrők képesek teljasen oxidálni és lebontani a szerves szennyeződéseket, elnyelik a füstöt és meggátolják a kellemetlen szagokat.
I Feel funkció: A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével.Helyezze el a távirányítót a szoba egy olyan pontjára, ahol a legtöbbet tartózkodik és a berendezés igazodni fog az Ön igényeihez és pontosan tartja a kívánt hőmérsékletet.
Kellemes éjszakai mód: A hőmérséklet alvás közben emelkedik vagy csökken ébredés előtt visszaáll a beállított hőfokra, így elérve a legjobb alvást.
WIFI csatlakozás: A Fisher Art klímaberendezésekkel bárhonnan kommunikálhat telefonján keresztül, így amikor hazaér, a kívánt hőmérséklet várja otthonában.
8 fokos temperáló fűtésnem: Az állandóan nem használt ingatlanokban tartja 8 fokon az épület hőmérsékletét.
LED kijelző: A beltéri egység közepén led kijelzőn olvashatja le az aktuális vagy éppen a beállított hőmérsékletet.
Energia megtakarítás: Nem csupán hűtési üzemben energiatakarékos. Hűvösebb időjárás esetén gazdaságos fűtést biztosít.
Áramszünet memória: A berendezés áramkimaradás után a korábban beállított üzemmódban üzemel tovább.
Csendes üzemmód: A berendezés a legalacsonyabb ultra-alacsony ventilátor fokozatra kapcsol, így garantálva az elérhető legalacsonyabb zajszintet.
Cold plazma funkció: Hatékony szűrő a vírusok és baktériumok ellen.
G10 Inverter: Halk és magas hatásfokú inverteres technológia. inverteres technologia 1 GHz-ig képes a kompresszor fordulatszámát lecsökkenteni,ez annyit jelent, hogy kis fordulaton kevés energia felhasználás és halk működés mellett lehet üzemeltetni.
Automata üzem: A klíma áramkimaradás esetén megjegyzi a beprogramozott beállításokat, hogy az újrainduláskor ne kelljen megint minden beállítást újra elvégezni.
Automatikus tisztítás: A klímaberendezés belső terének tisztántartása a hőcserélő szárításával, majd a belsőtér ismételt fertőtlenítésével történik. A normál légárammal tisztítja a szűrőt. A tisztítófunkció biztosítja a baktériumok és penész letelepedésének megelőzését.
24 órás időzítő: A berendezés ki és bekapcsolási ideje időzíthető az adott napon.
Idő kijelzés: A távirányító kijelzi az aktuális időt.
Széles légterelés: A légterelő függőlegesen és vízszintesen is állítható, így maximalizálható a szoba komfortja.
Nyomja meg a távirányítón a „Turbo” gombot, és élvezze a nagyobb légáramot, ami lehetővé teszi, hogy a beltéri hőmérséklet hamarabb érje el a beállított hőfokot.
Öndiagnózis: A berendezés probléma esetén hibakódot ad, mely megkönnyíti a karbantartást.
Billentyűzet zár: A távirányító billentyűi egy gombkombinációval lezárhatóak vagy feloldhatóak.
Fűtés -22°C hőmérsékletig: A klíma készülék -22°C-os külső környezeti hőmérsékletig is képes még fűtésre.
Csepptálca fűtés: A klíma működése közben a kültéri egységben kondenzvíz keletkezik. Ez a kondenzvíz hideg időben, ráfagy a kültéri egység hőcserélőjére, amit a készülék meghatározott időnként leolvaszt. Ez a leolvadó kondenzvíz távozna a kültéri egységből, annak csepptálcáján keresztül. Nagyon hideg időben, azonban ez a leolvadó víz visszafagy a kültéri egységbe. A klímáknál hőcserélő szétfagyást és ventilátor törést okozhat.

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS


Telepítés előtt mindenképpen szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, az anyagszükségletről, szerszámokról (pl: állványzat) és természetesen ez határozza pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

Az egyszeri helyszíni felmérés ingyenes!

INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS


Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.

Keresse a cégvezetőnket, értékesítőnket:
Cégvezető: Fehér Zoltán tel:06-30-206-8711
Helyszíni felmérés, árajánlat tel:06-70-617-1815, 06-68-472-467

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Kérjen ingyenes árajánlatot:

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u.5.

Egyéb forgalmazott márkák