Hívjon bennünket!

Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával! 

Cégvezető: Fehér Zoltán  tel: 06-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat  tel: 06-70-617-1815, 06-68-472-467

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklima@orosnet.hu

e-mail címen tegyék meg!


Forgalmazott márkák (részletes adatokkal)

Választható márkák (adatok nélkül)


Rólunk!

Cégünk a Fehér Klímavill Kft 1998 óta van jelen a klíma piacon. A cég elsősorban épület klímaberendezések forgalmazásával és telepítésével foglalkozik. Termékpalettánkban szerepel a legtöbb ismert, jó minőségű klíma márka, mint például az CASCADE, DAIKIN, FISHER, GREE, LG, MIDEA, MITSUBISHI, SAMSUNG, SYEN. Ügyfeleink egyedi igényeit szem előtt tartva állunk rendelkezésére, legyen szó új berendezések telepítéséről, vagy a már meglévő berendezések karbantartásáról.

Vállaljuk komplett légtechnikai rendszerek tervezését, kivitelezését, átépítését, javítását, karbantartását.

Minden igényt kielégítő, alap és csúcstechnikájú berendezések árusítása a legjobb árakon.

Garanciális szerviz!

Ne feledje, a gyártó garanciát csak rendszeresen karbantartott készülékekre vállal.

Lakossági klímaberendezéseken kívül cégünk foglalkozik ipari változó tömegáramú (VRF) rendszerek telepítésével és folyadékhűtős berendezések üzembe helyezésével, karbantartásával és javításával is.

Főbb működési területeink:

Békés megye (Orosháza, Békéscsaba), Csongrád megye (Hódmezővásárhely, Szeged), Bács-Kiskun megye (Kiskunfélegyháza, Kecskemét), de szolgáltatásunk természetesen egész Magyarország területére kiterjed.

Segítünk!

A Fehér Klímavill Kft ügyfelei legmagasabb szintű kiszolgálása érdekében Ingyenes helyszíni felmérést vállal, kötelezettségek nélkül! Kérjen ingyenes felmérést cégünktől, így kaphat egy komplex árajánlatot az Ön számára legideálisabb, az aktuálisan legjobb klímatípusokról és a helyszínre beépítés költségeiről egyedileg az Ön számára. Személyes, helyszíni felmérés alapján és ügyfelünk igényeinek figyelembevételével segítünk kiválasztani a megfelelő készüléket, beszerezzük és házhoz szállítjuk.

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS
INGYENES HELYSZÍNI TANÁCSADÁS

Az általunk értékesített klímaberendezések jól bevált technológiát képviselnek. Szakembereink a klíma telepítés megkezdése előtt egy helyszíni felméréssel segítenek Önnek, hogy a klíma a megfelelő helyre kerüljön és a legjobb megoldást nyújtsa.


Kérjen ingyenes árajánlatot:

E-mail:feherklima.ertekesites@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u. 5.

Keresse a cégvezetőnket, értékesítőnket:

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: 06-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: 06-70-617-1815, 06-68-472-467

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.comAKTUÁLIS AKCIÓINK!

>

Telepítés előtt mindenképpen szükséges egy alkalommal látni a helyszínt, mert csak így tudunk pontos képet kapni a lehetőségekről, az anyagszükségletről, szerszámszükségletről (pl. állványzat) és természetesen ez határozza meg pontosan a telepítés, beüzemelés anyagi részét is.

Az egyszeri helyszíni felmérés ingyenes!