Hívjon bennünket!

Magyarország területén vállaljuk a klímaszerelési munkák elvégzését, rövid határidővel, garanciával, korszerű technológiával! 

Cégvezető: Fehér Zoltán  tel: 06-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat  tel: 06-70-617-1815, 06-68-472-467

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.com

Klíma karbantartása és a klíma tisztítása iránti bejelentéseket a feherklima@orosnet.hu

e-mail címen tegyék meg!
A HD klíma tökéletes választás azoknak, akik most először szánták rá magukat, hogy légkondicionálót vásároljanak, viszont azok sem fognak csalódni, akik a korábbi on/off rendszerű gépezetüket szeretnék lecserélni az inverteres technológiára. A HD klíma ugyanis valódi multifunkciós szerkezet, amely nem kizárólag a nyári időszak magas hőmérséklete, hanem akár a téli hónapok fagyossága idején is egyaránt eszményien alkalmazható. Az inverteres technológia egy olyasforma struktúra, amelyik részben lakályosabbá változtatja a otthonát, másik oldalról megközelítve energiatakarékos üzemeltetésének köszönhetően, segít pénzt megtakarítani az jövőben. A szokásos készülékekkel ellentétben ugyanis a légkondicionáló nem kapcsol ki-be a nap folyamán, ehelyett remekül és jellemezően kis árfelvétel mellett funkcionál, amivel nem csak energiát spórol meg, hanem a zörejszintet is minimalizálja. Beprogramozhatja a ki- és bekapcsolási idejét, hogy abban az esetben, amikor senki sem tartózkodik otthon, ne üzemeljen indokolatlanul. Mindezek közösen azt váltják ki, hogy a régebbi on/off elgondoláson üzemelő klímákhoz képest éves szinten akár 40-50%-os spórolást is elérhet a készülékkel, amely elsősorban akkor jelenik meg kirívóan, hogyha gyakran alkalmazza a klímát. Az önműködő légterelésre képes HD klíma egyéb gyakorlati üzemmódja az éjszakai és a turbó funkció. Utóbbi működésbe hozásával lerövidíthető a fűtési-hűtési idő, ami akkor feltűnően célszerű, ha példának okáért hazaérkezve sürgősen kívánna elvárt hőfokot elérni a helységeiben. A HD klíma nem pusztán a nyári melegben partner, hanem olyankor is, amikor a hűtés helyett a fűtés funkcióra van igény. A tavaszi-őszi gyors időjárás módosulások korában pár perc alatt  kellemes hőmérsékletűvé teheti a lakását. Télen -15 Celsius fokig jó hatásfokkal alkalmazható.

A Hd klíma nagyon hatékony antibakteriális szűrőbevonattal van ellátva, ami mindamellett, hogy közömbösíti a nem kívánatos szagokat, tudja sterilizálni a levegőt azzal, hogy megköti, illetve megsemmisíti a bacilusokat.ALKALMAZOTT PIKTOGRAMOK JELENTÉSE


Kérjen ingyenes árajánlatot:

E-mail:feherklima.ertekesites@gmail.com

Fehér Klímavill Kft 5900 Orosháza Luther u. 5.

Keresse a cégvezetőnket, értékesítőnket:

Cégvezető: Fehér Zoltán tel: 06-30-206-8711

Helyszíni felmérés, árajánlat tel: 06-70-617-1815, 06-68-472-467

E-mail: feherklima.ertekesites@gmail.comAKTUÁLIS AKCIÓINK!